A történetem

Nagyon röviden a következő: …

Évekkel ezelőtt kezdődött … Allergiámra kerestem megoldást. 11 éves korom óta kínoz az allergia, ami szép lassan – 20 év alatt -asztmává forrta ki magát. Mindennaposak voltak az asztmás rohamok. Kipróbáltam több természetes eredetű készítményt, mivel a szteroidos inhalátort nem akartam mindennap használni, ill.az allergiára való gyógyszerektől nagyon fáradt és aluszékony voltam.

És egyszer csak szembejött a doTerra. Kipróbáltam és működött… Mi több! Az allergia gyorsabb lefolyású volt, mint az előző években. Az asztmás rohamok pedig 2 hét után teljesen eltűntek. Engem meggyőzött! Olyannyira, hogy a gyógyszeres doboz a szemétkukában landolt.

Ez 2018-ban történt. Azóta sem használunk gyógyszereket. 3 gyerekem van, zajlik az élet… De mindig találunk természetes megoldást a vérző sebekre, rándulásokra, lázra, köhögésre, torok- és hasfájásra…

Próbálok mindig a természettől kérni segítséget, legyen szó bármilyen problémáról. A kozmetikumokat és tisztítószereket is lecseréltem környezetbarát termékekre, így biztonságban tudom a gyerekeket is, nincsenek kitéve a szintetikus kémikumok negatív hatásainak.

Közben az aromaterápián keresztül belépett az életembe a masszázs. És ezzel olyan lavina indult meg, ami nagyon sodor magával a mai napig. Egyik tanfolyam a másikat követte, miközben a tudatosság is egyre nőtt bennem. Theta Healing alap, majd rögtön a következő héten a haladó tanfolyam. Ekkor 2022 júniusa van.

Ezzel egyidejűleg a természetgyógyász iskolában is elkezdtem a Fitoterápia képzést.

2023.december 11-én pedig Access Bars kezelő lettem.

2024. március 13-án sikeres vizsgát tettem Fitoterápia szakon, így hivatalosan természetgyógyász lettem, fitoterapeuta.

A folyamatos fejlődés és tanulás az életem része.

Apró választások visznek el abba az életbe, ami élni akar bennünk.

Tégy egy kis kitérőt, próbáld ki a természet adta ajándékokat, tágítsd a tudatosságod  és garantáltan nem fogsz visszatérni a szintetikus, mesterkélt, vélelmezett valóságba 😉

Puszipá

Ági

Kontakt
Válassz pénznemet!   (50€/20000Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás)
HUF Magyar forint
EUR euró