Aromaterápiás talpmasszázs

Aromaterápiás talpmasszázsA talpon és a lábfejen találhatók a szerveink és szervrendszereink lenyomatai. Ezen zónák stimulálásával beindíthatjuk az öngyógyító folyamatokat, harmonizálhatjuk a működésüket, energetizálhatjuk a szervezetünket. Frissít, ellazít, méregtelenít, segít megőrizni/visszaszerezni a testi és lelki egészséget, biztosítja az életenergia szabad és akadálymentes áramlását az energiacsatornákon keresztül.

Az aromaterápiás talpmasszázs során fokozódik a vérkeringés, amely minden szerv számára létfontosságú, hiszen a vér szállítja a sejtekhez a tápanyagokat, az oxigént, a hormonokat, az ellenanyagokat és egyúttal elszállítja a salakanyagokat a tüdőhöz, a májhoz és a veséhez, ahol lebontásra majd kiürítésre kerülnek a szükségtelen anyagok.
A talpmasszázst megelőzi a sós, vagy szódabikarbónás lábfürdő. Amellett, hogy méregtelenítő hatása van, télen felmelegíti a fagyos lábakat, nyáron pedig kellemesen hűsítő érzés. A lábfürdő közben megbeszéljük a vendéggel, hogy milyen esszenciális illóolajokat fogok használni a talpmasszázs során. Ha valamilyen egészségügyi problémával küzd, akkor természetesen arra fogunk megoldást keresni.

Az aromaterápia szintén több ezer éves múltra tekint vissza. Az esszenciális olajok talpon való alkalmazása az egész testre kihat.

Attól fűggően, hogy milyen problémát szeretnénk oldani, nyugtatnak vagy éppen felélénkítenek, gyulladást csökkentenek, fertőtlenítenek, antioxidánsok… Az aromaterápia nem csak a fizikai testünkre hat, hanem az orrunkon keresztül, az illatozással az agy azon részeihez is eljutnak, amelyek az érzelmeinkért, hangulatunkért felelnek.

Az aromaterápia és a reflexológia holisztikus gyógymódok, hiszen egyidejűleg hatnak a testre, a lélekre és a szellemre.

A 15 perces lábfürdő után, a kiválasztott esszenciális olajokkal kezdődhet az aromaterápiás talpmasszázs.

Melyek azok a reflexzónák, amelyeket stimulálunk az aromaterápiás talpmasszázs során?
 • emésztőrendszer
 • légzőrendszer
 • idegrendszer
 • hormonrendszer
 • nyirokrendszer
 • vérkeringés
 • mozgásrendszer
 • érzékelés
Az aromaterápiás talpmasszázs hossza 1 óra + 15 perc lábfürdő. Egészségügyi probléma esetén érdemes legalább hetente egyszer felkeresni a reflexológust. Megelőzésként, az egészség fenntartása érdekében is ajánlott a heti 1 kezelés.

Szépségre fel!
Puszipá,
Ági

  Kontakt
  Válassz pénznemet!   (50€/20000Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás)
  EUR euró